بیماری تب کنگو در استان گزارش نشده هست، مردم بهمنظور جلوگیری از این بیماری گوشت را از مراکز معتبر خریداری کنند.
وی افزود: جدا نگاه داشتن جایگاه دام از محل زندگی، خودداری از فشردن (له کردن کنه) با دست یا روی بدن دام، پرهیز از تماس بدن با ترشحات و خون دام و جلوگیری از کشتار دام در محل های غیرمجاز ازجمله مواردی است که در عدم سرایت بیماری تب کریمه کنگو بسیار اثرگذار خواهد بود.
عبارات مهم : دستکش
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان بابیان اینکه قصاب ها در هنگام ذبح باید از دستکش و چکمه استفاده کنند، اظهارداشت: مردم دام موردنظر جهت کشتار را باید از میدان ها معتبر دام تهیه و از کشتار در منازل شخصی به شدت پرهیز کنند و توصیه می شود گوشت بعد از ذبح حتماً ۴۸ساعت در یخچال و فریزر نگه داری شود.
سعیدی عامل انتقال این بیماری را کنه برشمرد و گفت: کنه یکی از حشرات ناقل بیماری در حیوانات است که می تواند یک حیوان آلوده به آسانی این بیماری را به انسان انتقال یافته کند لذا به همین باعث توصیه می شود تا برطرف شدن کامل این بیماری در کشور مردم حتماً گوشت را از مراکز معتبر خریداری کنند.
انتهای خبر/ م
واژه های کلیدی: دستکش | بیماری | غیرمجاز | دامپزشکی | استان سمنان | گوشت قرمز | مدیرکل دامپزشکی استان سمنان | بیماری تب کنگو
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...