به گفته متخصصان تغذیه کمبود اهن در زنان باردار باعث زیاد کردن سقط جنین، زیاد کردن خطر فوت و میر مادران هنگام وضع حمل میشود.
عبارات مهم : انواع از عوامل کم خونی می توان به کمبود آهن در رژیم غذایی روزانه، مبتلا شدن به آلودگی های انگلی و بیماری های عفونی، عادات نامناسب غذایی مثل خوردن چای ۱ تا ۲ ساعت قبل و بعد از غذا و کمبود آهن مورد نیاز در دوران حساس زندگی به خصوص دوران کودکی و بارداری اشاره کرد.
علائم این کم خونی مشمول بر رنگ پریدگی، زبان و مخاط داخل دهان و چشم، سرگیجه و سردرد، خستگی و کسل بودن و حالت تهوع هست. کمبود آهن در زنان باردار باعث ضعف، زیاد کردن خطر فوت و میر مادران هنگام وضع حمل و زیاد کردن سقط جنین و تولد نوزاد مرده می شود.
استفاده از مواد غذایی حاوی آهن مثل گوشت، میگو، ماهی، زرده تخم مرغ، حبوبات، غلات، شیر در برنامه غذایی روزانه استفاده از انواع خشکبار مثل توت، کشمش، برگه آلو، انجیرخشک، پرهیز از نان های سفید و نان های حاوی جوش شیرین و استفاده از مواد دارای ویتامین ث. یا میوه های ترش مثل مرکبات همراه با مواد غذایی حاوی آهن می تواند از کم خونی ناشی از فقرآهن جلوگیری کند.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/
واژه های کلیدی: انواع | روزانه | باردار | برنامه | روزانه | استفاده | استفاده | بارداری | کمبود آهن | رژیم غذایی | مواد غذایی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...